top of page

Dion Schuddemat Producties

dion schuddemat bruilft feest licht geluid verhuur.jpg

Mijn naam is Dion Schuddemat. Geboren op 1 november 1992, een enthousiaste, freelance licht en geluid techneut. Ik ben blij dat ik zowel grote theater- en evenementen producties als kleinere producties zoals bruiloften en feesten mag verzorgen. Mijn kennis en passie voor licht en geluid komt in alles wat ik doe weer terug. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik verhuur licht en geluid en verzorg met groot plezier evenementen en producties.

Wat doen wij?

In principe verzorgen wij de techniek voor alle soorten evenementen, van groot tot klein. Denk hierbij aan:
Bruiloften, Verjaardagsfeesten, Schoolfeesten, Huisfeestjes, Dorpsfeesten, Tuinfeesten, Bedrijfsevenementen, Zakelijke powerpoint presentaties, Jaarcijfers presentatie, Theater productie’s, Festivals en nog veel meer. 
Alles wat je graag zou willen kan tot in perfectie worden uitgevoerd met de juiste apparatuur wordt elke gelegenheid precies zoals je je had voorgesteld. Het is belangrijk om van tevoren goed in te schatten wat er nodig is om de juiste sfeer te creëren op uw feest of evenement. Sfeer is heel goed te creëren met licht en geluid maar daar tegenover staat ook dat het anders kan uitpakken dan u verwacht had. Ik vind het daarom heel belangrijk om goed te overleggen wat de verwachtingen zijn.

Live Audio - Lights - Video - Recording

Image by Denisse Leon
Image by Craig Pattenaude
Image by Jukka Aalho
Image by James Kovin
Image by Claus Grünstäudl
bottom of page